Menu – Sylwester 2013

Rosół drobiowo-wołowy z domowym makaronem

Zrazy wołowe i wieprzowe w ciemnym sosie

Pyzy drożdżowe

Kapusta modra zasmażana ze śliwką

Kawa, herbata i pyszne ciasto ( dostępne po obiedzie przez całą noc)

 

Sałatka grecka ‘classic’

Śledź  w oleju po staropolsku

Śledź w przyprawach korzennych

Patery rozmaitości:

Galantynka drobiowa z warzywami
Galantyna wieprzowa z warzywami
Pieczeń staropolska z sosem pieprzowym
Roladka z polędwiczki z miksem warzywnym
Sałaka jarzynowa tradycyjna zawijana w szynce ze szparagami w sosie bernet
Rolada szpinakowa z serem mascarpone
Babeczki z kremem z łososia i kawiorem
Pasztet Wielkopolski
Jajka z majonezem i kawiorem
Poduszeczki z ciasta francuskiego z łososiem lub wątróbką

 

Półmisek śródziemnomorski:

Avocado faszerowane z grzanką
Krewetki w sosie Mary Rose
Ser pleśniowy z żurawiną
Łosoś norweski na pierzynce chrzanowej ze śmietaną

Befsztyk tatarski

Pieczywo mieszane

Barszcz czerwony z krokietem

Szaszłyk z cebulką i boczkiem

Golonka gotowana z musztardą i chrzanem

 

Flaki tradycyjne z gorącą bułką

 

Dodatkowe atrakcje:

Fontanna czekoladowa

Stół wiejski pełen pysznych wędlin ze smalcem i ogórkiem

Na świeżym powietrzu w barze grillowym (w godzinach 21.30-23.00):

Udziec pieczony z pysznymi dipami

Bigos po staropolsku z grzybami

Grzaniec galicyjski

Ognisko i lampiony, a o północy pokaz fajerwerków!

*W  cenie menu napoje owocowe oraz 0,5l wódki krajowej na parę

 

Partly powered by CleverPlugins.com