Przyjęcia weselne od 125 zł

W sezonie zimowym (od grudnia do Wielkiego Postu) organizujemy przyjęcia weselne już za 125zł/os za standardowe menu.

W tygodniu oferujemy nasze standardowe menu w cenie 145zł/os z gwarancją stałej ceny oraz fontannę czekoladową gratis!

W soboty organizujemy przyjęcia w cenie 147zł/os za standardowe menu.

Standardowe menu:

  • Rosół z makaronem, pietruszką i marchewką / Krem pieczarkowy / Krem brokułowy ( jedna z zup do wyboru przy szczegółach)
  • Kurczak w potrawce: ryż, białe mięso, marchewka z groszkiem, sos śmietanowo-cytrynowy z rodzynkami
  • Zrazy wołowe oraz wieprzowe z cebulką, słoniną i ogórkiem
  • Pieczeń z karkówki i szynki
  • Tradycyjny kotlet schabowy panierowany
  • Kotlet schabowy ‘szwajcar’
  • Kotlet schabowy peperoni
  • Kotlet drobiowy ‘de Volaille’ nadziewany serami pleśniowymi, serami żółtymi bądź szpinakiem z czosnkiem
  • Drobiowa fantazja z pieczarkami i serem
  • Tradycyjny kotlet mielony
  • Tradycyjne udko drobiowe
  • Ziemniaczki z gałązką kopru włoskiego
  • Pyzy drożdżowe
  • Wykwintny sos pieczeniowy
  • Bukiet warzyw sezonowych na gorąco (trzy rodzaje) polane wykwintną panierką
  • Surówki ze świeżych warzyw: Sezonowe – trzy rodzaje
  • Tort, ciasta, owoce ( płatne dodatkowo)
  • Napoje gorące: kawa, herbata ( bez ograniczeń)
  • Sałatka grecka ‘classic’
  • Ryba w zalewie słodko-kwaśnej
  • Ryba po grecku
  • Śledź w oleju po staropolsku
  • Śledź w przyprawach korzennych

Patery rozmaitości:

  • Pasztet Wielkopolski
  • Jajka z majonezem i kawiorem
  • Galantynka drobiowa z warzywami
  • Rolada szpinakowa z serem mascarpone
  • Galantyna wieprzowa z warzywami
  • Babeczki z kremem z łososia i kawiorem
  • Pieczeń staropolska z sosem pieprzowym
  • Roladka z polędwiczki z miksem warzywnym
  • Poduszeczki z ciasta francuskiego z łososiem lub wątróbką
  • Sałaka jarzynowa tradycyjna zawijana w szynce ze szparagami w sosie bernet
  • Półmisek śródziemnomorski: Avocado faszerowane z grzanką Ser pleśniowy z żurawiną
  • Krewetki w sosie Mary Rose Łosoś norweski na pierzynce chrzanowej ze śmietaną
  • Befsztyk tatarski z jajkiem, cebulką i ogórkiem
  • Różnorodne pieczywa, masło
  • Barszcz czerwony serwowany z krokietem z kapustą i grzybami
  • Gołąbki tradycyjne
  • Bigos myśliwski z grzybami leśnymi
  • Szaszłyk z cebulką i boczkiem
  • Udko pieczone w sosie własnym
  • Golonka gotowana z chrzanem i musztardą
  • Żur staropolski z jajkiem – Opcjonalnie za dopłatą Gulaszowa lub Flaki tradycyjne (do wyboru przy szczegółach)

W menu standardowym na obiad przewiduje się 3 porcje mięsa na osobę, ale serwujemy wszystkie wymienione rodzaje mięs.

Posiadamy również inne opcje menu oraz wiele atrakcji dodatkowych takich jak:

  • Udziec pieczony ze smażonymi ziemniaczkami i dipami
  • Stół wiejski pełen pysznych wędlin etc.

Szczegóły na temat cen i promocji pod nr telefonu:

Magdalena Raniś – manager
606 21 31 35

info@siodlo.com.pl