Bal Sylwestrowy 2024

SPRAWDŹ SZCZEGÓŁY

OFERTA

Szanowni Państwo,

 

pragniemy Państwa serdecznie zaprosić

do przywitania Nowego Roku 2025

na Balu Sylwestrowym w Pensjonacie „Siodło” ****!

 

Zagra dla Państwa żywiołowy zespół TARYFA NOCNA!

Muzyka na żywo - perkusja, gitara, saksofon, klawisze, wokal damski i męski

 

Jak co roku przygotowaliśmy dla Państwa doskonałe menu oraz atrakcje:

- udziec pieczony z ziemniaczkami, sosami i kapustą zasmażaną

- stół staropolski pełen pysznych wędlin, z domowym smalcem i kiszonymi ogórkami

- fontanna czekoladowa z owocami

- stół słodkości w wykonaniu Słodko Słodkie Candy Bar

- toast winem musującym o północy

 

Koszt: 900zł/para

 

W cenie: menu, atrakcje, 0,5l wódki na parę oraz bez ograniczeń: soki niegazowane,
woda niegazowana, kawa, herbata


Bal rozpoczynamy: 31.12.2024 o godzinie 19.00 do 4.00 rana


Możliwość rezerwacji pokoi:

250zł/pokój dwuosobowy ze śniadaniem w formie bufetu szwedzkiego

Przedłużona doba hotelowa od godziny 15.00 do 13.00

Wyśmienite noworoczne śniadanie w godzinach 10.00-12.00

 

 

Informacje i rezerwacje:

Rezerwacje należy składać drogą mailową lub telefoniczną:

e-mail: info@siodlo.com.pl

manager Magdalena Raniś-Rezmer 606 213 135

manager Angelika Bilawa 724 955 471

 

Po otrzymaniu od nas informacji o wpisaniu Państwa na listę Gości

potwierdzeniem rezerwacji z Państwa strony jest dokonanie zadatku*

w wysokości 50% kosztów uczestnictwa w balu

(oraz noclegu w przypadku rezerwowania pokoju) w ciągu 7 dni.

 

Nr konta:

PKO BP Oddział Leszno 67 1020 3088 0000 8402 0036 9454

BIC (SWIFT-Code) BPKO PL PW

 

*W przypadku rezygnacji z balu i/lub noclegów zadatek nie podlega zwrotowi.

900 zł / para

Menu na Bal Sylwestrowy 2024

Przystawka

Szynka parmeńska zapiekana z gruszką podawana na sałatce z rukoli z serem Lazur, buraczkami,

orzechami i sosem ziołowym

 

Zupa

Krem z cukinii serwowany z chipsem z boczku

 

Danie główne

Rolada z trzech mięs – drobiu, wieprzowiny i polędwicy wołowej nadziewana boczkiem,
cebulką i ogórkiem

Sos pieczeniowy z dodatkiem grzybów leśnych

Maślane puree ziemniaczane z dodatkiem gałki muszkatołowej

Warzywa

 

Deser

Selekcja deserów wykonanych przez Słodko Słodkie Candy Bar
oraz fontanna czekoladowa w formie bufetu szwedzkiego

Kawa, herbata

 

Zakąski

Śledź po staropolsku

Tortilla zawijana z warzywami, kurczakiem i sosem curry

Klasyczna sałatka grecka

Carpaccio z buraka z serem kozim, fetą, orzachami i sosem miodowym

Befsztyk tatarski serwowany na grzance

Pasztet wielkopolski z sosem żurawinowym

Karkówka z sosem tatarskim i marynowaną, czerwoną cebulką

Srebrzyk w zalewie octowej

 

I kolacja

Policzki wieprzowe w sosie własnym z warzywami i perłowym kuskus

Bruschetta na ciepło z pomidorami, świeżą bazylią i oliwą z oliwek

 

II kolacja

Udziec pieczony podawany ze smażonymi ziemniaczkami, kapustą zasmażaną i dipami

Barszcz czysty na domowym zakwasie

Pasztecik z kapustą i pieczarkami

 

III kolacja

Żur z jajkiem i białą kiełbasą

Serdecznie Państwa zapraszamy do przywitania

Nowego Roku 2025 właśnie z nami.

 

Gwarantujemy mnóstwo pozytywnych wrażeń tak smakowych jak i muzycznych oraz przemiłą obsługę i wspaniałą atmosferę.

DOŁĄCZ DO NAS

Jeśli chcesz być z nami na bieżąco z nowościami

w Pensjonat Siodło - dołącz do nas.

Copyright © 2020 Pensjonat "Siodło". Polityka Prywatności.